José Miguel Guerra guanya les eleccions del CBS Hèrcules L'Hospitalet

L’encara jugador es va imposar a l’altre candidat, Miguel Ángel Pingarrón, per 43-39

José Miguel Guerra, jugador de l’Hèrcules L’Hospitalet de beisbol, serà també president de l’entitat després de guanyar les eleccions celebrades aquest cap de setmana. Guerra va superar l’altre candidat, Miguel Ángel Pingarrón, per un ajustat 43 a 39.

Guerra substituirà així a un històric com Juan Luis Giménez de Cisneros, president durant l’últim quart de segle. En aquest sentit, el guanyador de les eleccions ho té clar i afirma que vol seguir la «línia» de Cisneros.

Una línia que seguirà tenint com a principal batalla la millora de les instal·lacions. El municipal de beisbol és dels pocs camps que encara conserva la terra, fet que impedeix, entre altres coses, que el primer equip masculí pugui pujar a Divisió d’Honor. Guerra va més enllà i es fixa també en la base: «Tenim un molt bon nivell de beisbol i hem de millorar les instal·lacions per tal que aquests nois puguin seguir jugant aquí».

José Miguel Guerra és, actualment, jugador del primer equip masculí i entrenador del conjunt sub10. De moment, no sap que fàra i si podrà compaginar-ho tot. «Veurem… serà complicat», afirma amb un somriure.

A semifinals de la 1a Divisió

En l’àmbit esportiu, aquest diumenge es va disputar l’última jornada de la lliga regular de la 1a Divisió. La victòria davant el Barcelona, 5-4, permet l’Hèrcules ser segon de grup i disputar les semifinals amb el factor camp a favor contra el Manresa Dracs.

Caldrà esperar al 2 i 3 de juliol per veure les semifinals. El primer partit serà a Manresa, dissabte, i diumenge es disputarà el segon a L’Hospitalet. En cas de ser necessari un tercer duel, aquest també seria diumenge i també a L’Hospitalet.